54SA.COM|专注于系统运维管理,为中国SA提供动力!
当前位置: 主页 > Windows > 微软认证 >

微软 MB7-231认证考题

时间:2011-11-18 00:00来源:网络 编辑:lihui

  1.What function would you use if you would like to save a Sales Quote?

  A: Archive Document function

  B: Save Document function

  C: Restore Document function

  D: Log Interaction function

  Correct Answers: A

  2.Before a Sales Quote is created, what must be defined?

  A:A Contact

  B:Customer Template

  C:Opportunity must exist

  D:A Shipping Address

  Correct Answers: A, B, C

  3.Your company makes changes or additions to the contact card each time it is opened. You would like the system to update the data in the fields each time a change has taken place. You will want to set up your Search Index Mode field with the following selection:

  A: Each Time

  B: Manual

  C: Automatic

  D: Blurry Key

  Correct Answers: C

  4.Interaction templates are modules you use to:

  A: Process Interactions

  B: Create Interactions

  C: Record Interactions

  D: Delete Interactions

  Correct Answers: B

  5.Your company normally assigns attachments to Interaction Templates. Select all kinds of documents that can be assigned to Interaction Templates

  A:New Microsoft Word Documents

  B:Import all types of documents

  C:Copy already existing attachments from other interaction templates

  D:.pdf files

  Correct Answers: A, B, C

  6.Who gets assigned to a team within Microsoft Navision?

  A: Customers

  B: Vendors

  C: Salesperson

  D: There is not a need to assign anyone to teams

  Correct Answers: C

  7.Which batch job would you use to update your Profile Questionnaires?

  A: Update Contact Classification batch job

  B: Increase Sale batch job

  C: Profile Questionnaire batch job

  D: The program will automatically update the classifications of contacts

  Correct Answers: A

  8.What does the program do with the contacts when you choose the option "Reduce" from a segment wizard?

  A: Delete the contacts from the segment

  B: Reduce the contacts to the number you want

  C: Minimize the contact number from the segment

  D: Remove the contacts you want to delete from the segment

  Correct Answers: D

  9.In order to view a To-do assigned to another salesperson, what must you have?

  A: Permission to access this Salesperson Outlook folder Permission to access this Salesperson Outlook folder

  B: Permission to the Salesperson card in Microsoft Navision Permission to the Salesperson card in Microsoft Navision

  C: There are no settings that will allow this to happen

  D: Permission to the Salesperson Outlook Calendar Permission to the Salesperson Outlook Calendar

  Correct Answers: A

  10.What does the program do with the contacts when you choose the option "Reduce" from a segment wizard?

  A: Delete the contacts from the segment

  B: Reduce the contacts to the number you want

  C: Minimize the contact number from the segment

  D: Remove the contacts you want to delete from the segment

  Correct Answers: D

[责任编辑:admin]

------分隔线----------------------------