54SA.COM|专注于系统运维管理,为中国SA提供动力!
Getting online shouldn't be tough. $7.99 .COMs
系统管理员之家Banner
当前位置: 主页 > Windows > 微软认证 >

微软 MB7-225认证考题

时间:2012-04-16 00:00来源:网络 编辑:lavy

  1.How do you set the Standard Cost Worksheet to change the standard unit costs by absolute amounts?

  A: The Standard Costs Worksheet is already set to perform this as a default

  B: Using the Rounding Method table on the Options tab of the request form

  C: Add a + to the end of the Adjustment Factor entries

  D: Add a - to the end of the Adjustment Factor entries

  Correct Answers: B

  2.What changes would you notice on the Job - Actual to Budget report after running Post WIP Value to G/L batch job?

  A: All actual values should be doubled

  B: All budgeted values should be halved

  C: All actual values will be halved

  D: There is no change since this batch job only applies to the G/L

  Correct Answers: D

  3.Which costing viewpoint holds that only variable manufacturing costs should be treated as product costs?

  A: Direct

  B: Standard

  C: Specific

  D: Absorption

  Correct Answers: A

  4.How are the changes to standard cost made effective using the Standard Cost Worksheet?

  A: Post the worksheet

  B: The Adjust Cost - Item Entries batch job must be run

  C: The cost adjustments can only be made manually to the Item Card

  D: The Implement Standard Cost Changes batch job must be run

  Correct Answers: D

  5.How does Microsoft Navision treat customer and vendor returns?

  A: Both are considered an increase in inventory

  B: They are a decrease and increase, respectively to inventory

  C: Both are considered a decrease to inventory

  D: They are an increase and decrease, respectively, to inventory

  Correct Answers: D

  6.Which of the following are true statements with regards to WIP inventory?

  A:A purchased component becomes part of the WIP inventory from the time of posting a purchase as invoiced

  B:A purchased/subassembled component remains part of the WIP inventory until the time of posting its consumption in connection with a production order

  C:A purchased/subassembled component remains part of the WIP inventory until the time of posting its consumption in connection with a purchase order

  D:A purchased component becomes part of the WIP inventory from the time of posting a purchase as received

  Correct Answers: A, B

  7.According to the Physical Inventory Journal, you are supposed to have 1321 units of item B. After completing a physical inventory count, you discover that you are 37 units over. How do you input this difference into Microsoft Navision?

  A: On the Physical Inventory Journal, enter 1358 in the Quantity field and post

  B: On the Physical Inventory Journal, enter 37 in the Quantity field and post

  C: On the Physical Inventory Journal, enter 37 in the Qty. (Physical) field and post

  D: On the Physical Inventory Journal, enter 1358 in the Qty. (Physical) field and post

  Correct Answers: D

  8.Due to a number of different factors, the costs initially posted as the value entries may not reflect the correct inventory value. How are costs corrected to show the correct value?

  A: Using the Adjust Cost - Item Entries batch job

  B: Selecting the automatic cost posting option in Inventory Setup

  C: Using the Post Inventory Cost to G/L batch job

  D: Selecting the automatic cost posting option in General Ledger Setup

  Correct Answers: A

  9.What is the formula for calculating inventory value?

  A: Beginning WIP inventory + manufacturing cost - cost of goods sold

  B: Beginning balance of inventory + manufacturing cost - cost of goods sold

  C: Beginning WIP inventory + value of all increases - value of all decreases

  D: Beginning balance of inventory + value of all increases - value of all decreases

  Correct Answers: D

  10.When posting usage entries, which ledger creates entries from both the purchase order and a job journal record?

  A: General ledger

  B: Job ledger

  C: Item ledger

  D: Vendor ledger

  Correct Answers: B

[责任编辑:admin]


------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
用户名:
最新评论 进入详细评论页>>