54SA.COM|专注于系统运维管理,为中国SA提供动力!
Getting online shouldn't be tough. $7.99 .COMs
系统管理员之家Banner
当前位置: 主页 > Windows > 微软认证 >

微软 MB2-423认证考题

时间:2012-04-16 00:00来源:网络 编辑:lavy

  1.What benefits can an organization achieve by using the Microsoft CRM Sales Management module to follow a defined sales process? Choose the 3 that apply.

  A:Shorter sales cycle

  B:Inventory management

  C:Determining qualified opportunities

  D:The ability to easily pull sales information for reporting

  Correct Answers: A, C, D

  2.A company has a service that requires users and equipment. Which of the following have an effect on when the service can be scheduled? Choose the 3 that apply.

  A:Users' business units

  B:Organization-wide business closures

  C:Users' time zones

  D:Work schedule for the equipment

  Correct Answers: B, C, D

  3.You are responsible for scheduling the staff in your company. Some of your service technicians have been granted study leave and will be off work for a period of time each day. You want to make sure that these service technicians are not scheduled for service activities during these times. What is the most efficient method to accomplish this?

  A: Add a business closure that applies only to the relevant service technicians.

  B: Create a new resource group, add the relevant service technicians to the resource group and schedule time off for the resource group.

  C: Change the work schedule for each affected service technician individually.

  D: Add time off for each affected service.

  Correct Answers: C

  4.Which of the following apply to resolved cases? Choose the 2 that apply.

  A:The case can be shared.

  B:The case can be assigned.

  C:The case can be reactivated.

  D:The subject can be changed.

  Correct Answers: A, C

  5.Which of the following steps must be completed in order to create a marketing campaign that will create e-mail messages for customers? Choose the 3 that apply.

  A:Create planning tasks

  B:Add target lists

  C:Distribute campaign activities

  D:Create campaign activities

  Correct Answers: B, C, D

  6.A customer has previously booked a service. The customer calls asking to postpone the service. Which of the following are ways to accomplish this? Choose the 3 that apply.

  A:Delete the service activity and schedule a new appointment.

  B:Navigate to the Service Calendar, open the service activity and change the scheduling information to suit the customer.

  C:Highlight the service activity in the Service Calendar and choose reschedule.

  D:Highlight the service activity in the Service Calendar and drag it to a new time to suit the customer.

  Correct Answers: A, B, C

  7.Your company is running a marketing campaign to promote a new product. A new customer calls you in response to the campaign and says that they are very interested in buying the new product from your company but wants to have more information. What is the best way to record the response?

  A: Create a campaign activity in the campaign, close and convert the activity into an opportunity.

  B: Create a campaign response in the campaign, close and convert the response into an opportunity.

  C: Create a new lead, add a link to the campaign in the lead record and convert the lead into a new customer record and an opportunity.

  D: Create a campaign response in the campaign, close and convert the response into a lead and convert the lead into a new customer record and an opportunity.

  Correct Answers: D

  8.A Sales Representative received an e-mail from a client accepting a recent quote they received for a product. This action should be tracked in Microsoft CRM. What is the next action that should be taken to move to the next stage of the sales process?

  A: Add an activity to the quote and convert it to an order.

  B: Create a new Microsoft CRM invoice for the new product.

  C: Revise the quote and add an activity.

  D: Convert the quote to an Order and enter the won details in the dialog box.

  Correct Answers: D

  9.As part of a marketing campaign your company outsourced the telemarketing. The telemarketing company has provided you with the results in a text file. What is the best way to add the results to the Microsoft CRM system?

  A: Import the text file as campaign responses.

  B: Import the text file as leads.

  C: Enter the results manually as campaign responses.

  D: Enter the results manually as leads.

  Correct Answers: A

  10.Which of the following apply to canceled cases? Choose the 3 that apply.

  A:The case can be assigned.

  B:The case can be reactivated.

  C:The case is marked as read-only.

  D:The case can be shared.

  Correct Answers: B, C, D

[责任编辑:admin]


------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
用户名:
最新评论 进入详细评论页>>