54SA.COM|专注于系统运维管理,为中国SA提供动力!
Getting online shouldn't be tough. $7.99 .COMs
系统管理员之家Banner
当前位置: 主页 > Windows > 微软认证 >

微软 MB7-232认证考题

时间:2012-04-16 00:00来源:网络 编辑:lihui

  1.What is the default response time?

  A: The number of hours used by the program to set up the time frame within different service orders

  B: The number of hours it takes to respond to a customer inquiry

  C: The estimated number of hours between the creation of the service order and the time when the repair status on the service item changes from Initial to In Process

  D: The number of hours it takes to generate a response activity

  Correct Answers: C

  2.What is the relationship between the repair status and the service order status?

  A: The repair status on the lines and the service order status are linked via the statuses priority method

  B: There is no link between the service order status and the repair status

  C: The service order status on the service order header determines the repair status on the service order lines using the priority assigned to the service order status in the Repair Status Setup window

  D: The repair status on the service order lines determines the service order status on the service order header using the priority assigned to the repair status in the Repair Status Setup window

  Correct Answers: D

  3.What is the default response time?

  A: The number of hours used by the program to set up the time frame within different service orders

  B: The number of hours it takes to respond to a customer inquiry

  C: The estimated number of hours between the creation of the service order and the time when the repair status on the service item changes from Initial to In Process

  D: The number of hours it takes to generate a response activity

  Correct Answers: C

  4.What is the purpose of a Service Contract Template?

  A: They show predefined layouts of contracts that include the most commonly used service contract details

  B: They ensure that all customers within a specific Service Zone are given the same service contract

  C: They show predefined layouts of contracts for specific service items

  D: They show Contract Account Groups, Troubleshooting methods and Allocated skills in Service Zones for service items

  Correct Answers: A

  5.Customer XYZ, Inc purchased Computer Hardware from your organization to build a server. They have recently called regarding the hard drive (a component in which they purchased) has gone bad. The hard drive is currently under a valid service plan. Prior to assigning a technician, which window will you find a resource located in the proper zone and whether this location has the required skill to perform the service?

  A: Resource Availability

  B: Service Management Setup

  C: Service Order

  D: Fault Areas

  Correct Answers: A

  6.Your customer would like to be notified when you have completed his service order. What are the different ways that you can notify your customer when you have updated their service order to Finished?

  A: No, By Phone 1, By Fax, By E-Mail

  B: No, By Phone 1, By Phone 2, By Fax, By E-Mail

  C: No, By Phone 1, By TELEX, By E-Mail

  D: By Phone 1, By Fax, By E-Mail

  Correct Answers: B

  7.The Contract Change Log within Microsoft Navision will store information about service contract changes the program has logged. What option within the Service Mgmt. setup do you need to have marked to log these changes?

  A: Register Contract Changes

  B: Track Contract Changes

  C: Use Contract Cancel Reason

  D: Fault Reason Code Mandatory

  Correct Answers: A

  8.What is the purpose of a Service Contract Template?

  A: They show predefined layouts of contracts that include the most commonly used service contract details

  B: They ensure that all customers within a specific Service Zone are given the same service contract

  C: They show predefined layouts of contracts for specific service items

  D: They show Contract Account Groups, Troubleshooting methods and Allocated skills in Service Zones for service items

  Correct Answers: A

  9.What must be set up prior to creating customers within service orders?

  A: Customer Templates

  B: Service Order Line Item

  C: Automatically Created Service Items

  D: Item Warranty Information

  Correct Answers: A

  10.Your Job Scheduler produced an error that you viewed from the Job Scheduler Overview window. You have the option ark as Error and Stop?selected in the Error Handling field in the Job Scheduler Setup window. What must occur after the error is fixed?

  A: You must set up the job in the Job Scheduler overview again

  B: You must run the job directly from the Error Checking window

  C: You must restart the Job Scheduler manually

[责任编辑:admin]


------分隔线----------------------------
发表评论
请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
评价:
用户名:
最新评论 进入详细评论页>>